- ITINERARIS -

A continuació us proposem 3 itineraris alternatius als que apareixen al catàleg de la web del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà. Els podeu seguir mitjançant la descripció dels autors o els arxius descarregables pel GPS 📡 📱

🚦🚦Aquest proposta s’ha treballat en el marc del projecte “ Descoberta del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà” de l’APNAE finançat pel Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà amb la subvencions destinades als espais natural de Catalunya, els ha`bitats i les espècies 2017-2018 de la Generalitat de Catalunya.🚦🚦

Foto-01

ITINERARI VILADAMAT – CINC CLAUS – LA CLOSA TANCADA

A continuació us presentem l’itinerari VILADAMAT – CINC CLAUS – LA CLOSA TANCADA, amb fotografies, comentaris i track realitzats per l’Hubert Mas i Joan Carreres. Al final us deixem un enllaç per a que el pogueu descarregar i fer servir com a pista a seguir en un tracker o alguna aplicació de seguiment d’itineraris com Orux Maps (Android, gratuita des de www.oruxmaps.com), Wikilock (Android) o Maps.me (per a iOS). També els podreu obrir a l’ordinador amb una aplicació com Google Maps.

© Google Maps

ITINERARI SANT MARTÍ D’EMPÚRIES – SANT PERE PESCADOR

A continuació us presentem l’itinerari SANT MARTÍ D’EMPÚRIES – SANT PERE PESCADOR, amb fotografies, comentaris i track realitzats per l’Hubert Mas i Joan Carreres. Al final us deixem un enllaç per a que el pogueu descarregar i fer servir com a pista a seguir en un tracker o alguna aplicació de seguiment d’itineraris com Orux Maps (Android, gratuita des de www.oruxmaps.com), Wikilock (Android) o Maps.me (per a iOS). També els podreu obrir a l’ordinador amb una aplicació com Google Maps.

© Google Maps

ITINERARI CINC CLAUS – SANT PERE PESCADOR

A continuació us presentem l’itinerari CINC CLAUS – SANT PERE PESCADOR, amb fotografies, comentaris i track realitzats per l’Hubert Mas i Joan Carreres. Al final us deixem un enllaç per a que el pogueu descarregar i fer servir com a pista a seguir en un tracker o alguna aplicació de seguiment d’itineraris com Orux Maps (Android, gratuita des de www.oruxmaps.com), Wikilock (Android) o Maps.me (per a iOS). També els podreu obrir a l’ordinador amb una aplicació com Google Maps.

© Google Maps

ITINERARI FORTIÀ – RIUMORS – EL MATÀ

A continuació us presentem l’itinerari FORTIÀ – RIUMORS – EL MATÀ, amb fotografies, comentaris i track realitzats per l’Hubert Mas. Al final us deixem un enllaç per a que el pogueu descarregar i fer servir com a pista a seguir en un tracker o alguna aplicació de seguiment d’itineraris com Orux Maps (Android, gratuita des de www.oruxmaps.com), Wikilock (Android) o Maps.me (per a iOS). També els podreu obrir a l’ordinador amb una aplicació com Google Maps.

blank

ITINERARI PERALADA – VILAÜT

A continuació us presentem l’itinerari PERALADA – VILAÜT, amb fotografies, comentaris i track realitzats per l’Hubert Mas. Al final us deixem un enllaç per a que el pogueu descarregar i fer servir com a pista a seguir en un tracker o alguna aplicació de seguiment d’itineraris com Orux Maps (Android, gratuita des de www.oruxmaps.com), Wikilock (Android) o Maps.me (per a iOS). També els podreu obrir a l’ordinador amb una aplicació com Google Maps.

© Google Maps

ITINERARI TORROELLA DE FLUVIÀ – GOLA DEL FLUVIÀ

A continuació us presentem l’itinerari TORROELLA DE FLUVIÀ – GOLA DEL FLUVIÀ, amb fotografies, comentaris i track realitzats per l’Hubert Mas. Al final us deixem un enllaç per a que el pogueu descarregar i fer servir com a pista a seguir en un tracker o alguna aplicació de seguiment d’itineraris com Orux Maps (Android, gratuita des de www.oruxmaps.com), Wikilock (Android) o Maps.me (per a iOS). També els podreu obrir a l’ordinador amb una aplicació com Google Maps.