NOTICIARI DE L'APNAE

*|MC:SUBJECT|*
Noticiari de d'estiu de l'APNAE. Juliol-Agost de 2019
 

Noticiari de l'APNAE, un resum mensual de les activitats més rellevants que es realitzen des de la nostra entitat.
DESTAQUEM
DEMANDA D'ESTORETES ELÈCTRIQUES I TRANSPORTINS PEL CENTRE DE RECUPERACIÓ DELS AIGUAMOLLS
 
El centre de fauna fa una demanada de transportins i estoretes elèctriques a tota la gent que en pugui fer una donació o préstec d'aquest tipus. Aquest material servirà per facilitar la custòdia dels animals ingressats i per les seves necessitats d'escalfor.

Per més informació o donacions contacteu amb el Centre d'Informació del Parc i demaneu que us passin amb el Centre de Recuperació de Fauna.

El telèfon és el 675 78 33 29
ACTIVITAT RECENT
JA TENIM NOVA SECRETÀRIA TÈCNICA A PARTIR DE SETEMBRE

Després d'un procés de sel·lecció de diversos candidats, la Junta de l'Apnae va seleccionar qui ocuparà el càrrec de la secretaria tècnica. Agraïm totes les convocatòries que es van presentar a la plaça, d'un gran nivell, i que van fer difícil la presa de decisió.

Així doncs la persona sel·leccionada ha estat la Mireia Jiménez Monegal. La Mirieia disposa d'una àmplia trajectòria professional i naturalista dins l'àmbit dels  parcs naturals dels Aiguamolls de l'Empordà i del Cap de Creus, en la que entre d'altres mèrits, va ser treballadora durant més de 10 anys al Centre d'Informació del Cortalet. 

Benvinguda!

PROPERES ACTIVITATS

JORNADES DE VOLUNTARIAT A LA CASETA DE LA BIODIVERSITAT

Estem preparant dos dies de voluntariat per començar a habilitar la Caseta de la Biodiversitat. La data prevista seria pels dies 21 i 22 de setembre.

SORTIDA DE DESCOBERTA DE TARDOR - 12 D'OCTUBRE

Ja estem preparant una sortida de descoberta de tardor de la zona de Puig d'Esquers i la Vall de Valleta, prevista  pel 12 d'octubre. A mesura que s'acosti la data donarem més informació.

Fotografia: Creative Commons

ACTIVITATS DEL PARC NATURAL

ACTIVITATS EXTERNES A L'APNAE

Tota la informació al cartell

ACTIVITATS EXTERNES A L'APNAE

Tota la informació al cartell

RECOMANEM
PROJECTE ÒLIBA (BAIX EMPORDÀ): CAMPANYA PER ACONSEGUIR CAIXES NIU 
 
Des del Projecte òliba del Baix Empordà es demana col·laboració per aconseguir caixes niu. Cliqueu lenllaç per obtenir més informació. Qualsevol dubte podeu fer-nos una consulta a apnae@apnae.org o al 972 454 672 o al coordinador del project Carles Prat (trobareu el seu contacte al pdf adjunt).
 
DOCUMENTACIÓ CAMPANYA

Per més informació del projecte òliba https://www.apnae.org/projecte-oliba/
PROJECTE PUPUT: CONSTRUEIX UNA CAIXA NIU O ACONSEGUEIX-LA A TRAVÉS DE L'APNAE
 
Ja hem penjat les caixes niu del Projecte Puput al càmping Castell Mar. Ara és un bon moment per donar un cop de ma a la cria d'aquesta espècie. Esperem veure'l criant aviat. Us animem a fer el mateix, be sigui construint una caixa com la que es mostra a la foto (a la nostra web, a trobareu les mides i les instruccions) o bé comprant-ne una ja feta A TRAVÉS D'AQUEST ENLLAÇ 

*** AJUDA'NS A FER EL SEGUIMENT A TRAVÉS DEL FORMULARI PENJAT AL FINAL DE L'APARTAT DE LA WEB DEDICAT AL PROJECTE ***

Amb el Projecte Puput, des de l'APNAE volem impulsar la creació i instal·lació de caixes niu per la puput, fet que suposa una gran ajuda per l'espècie, sobretot en aquelles zones amb absència de cavitats naturals.

Fotografies: Gerard Carbonell

SAMARRETA DELS 25 ANYS!

Si encara no heu pogut obtenir la vostra samarreta dels 25 anys, la podreu rebre a casa adquirint-la a través de la nostra web. Podreu accedir en el següent enllaç.
 

CLICA AQUI PER ADQUIRIR I REBRE A CASA LA SAMARRETA

AQUESTA SETMANA RECOMANEM VISITAR:

Per aquestes dates arriben els primers territs migradors als aiguamolls empordanesos. Aquests dies s'està veient Territ becllarg, Territ variant, Territ menut i Territ de Temminck a l'estany del Cortalet... (Llegeix el text sencer clicant l'enllaç a birdingemporda.com)

Continua llegint a la web de l'APNAE
Si voleu estar al dia de les últimes notícies ornitològiques a les comarques de l'Empordà, us recomanem que visiteu el noticiari ornitològic Birding Empordà
Cliqueu per veure les últimes novetats ornitològiques
Encara no reps el noticiari? Pots suscriure't clicant sobre la imatge
Si encara no ets soci, clica sobre la imatge i et mostrarem els motius que creiem que poden ser del teu interès, juntament amb un formulari d'inscripció online.
Pots seguir la nostra activitat a la nostra pàgina de facebook
Segueix-nos a twitter
Segueix-nos a facebook
Visita'ns al nostre web
APNAE 2018

Per qualsevol consulta envia'ns un correu elecrtrònic a:
apnae@apnae.org

O contacta'ns per telèfon de dimarts a divendres de 9:00 a 15:00 al 972 454 672


Vols canviar la teva suscripció a aquest butlletí?

Modifiqueu clicant aquí les vostres preferències 

Deixeu de rebre aquest noticiari clicant aquí

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*