En el context del Cap de setmana dels socis i la Setmana de la Natura d’aquest any, els dies 3 i 4 de juny a la Platja de la Rubina als Aiguamolls de l’Empordà, tindrà lloc el “FESTIVAL NARTURA” organitzat per l’APNAE i obert a tothom amb la col·laboració de nombroses entitats.

 

Què és NARTURA?

Nartura és un Festival de la Natura i de l’Art, de la il·lustració científica, la pintura mural i convencional, el dibuix i l’sketching, i altres expressions artístiques amb ànima naturalista.

Són xerrades, taules rodones, tallers, exhibició de pintura mural, exposicions, concurs de dibuix, fira i estands de dibuixants, presentacions de llibres i molt més.

 

Qui participa?

Il·lustraciència, Màster d’Il·lustració científica, l’agrupació Urban Sketchers Girona, Lynx Edicions, BRAU Edicions, Brava!, Llibreria Puput, La Font Belles Arts.

 

Qui col·labora?

Càmping Castell Mar, ANDANA viatges, Lipotec, Àlex Mascarell, Toni Llobet, Alive Fundació, Diari Empordà.

 

Qui dona suport?

El Parc Natural dels Aigüamolls de l’Empordà, el Parc Natural del Cap de Creus, el Parc Natural del Montgrí i Illes Medes, Xarxa per a la conservació de la Natura i el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

Programa

Amplia o baixa-te’l clicant a sobre aquest enllaç: PROGRAMA.

Avís: aquest programa està subjecte a canvis i ajustament d’horaris.

Inscripcions 

Tria les activitats que més t’agradin i fes la teva reserva de plaça.

FORMULARIÇ

Si voleu rebre informació de primera mà subscriviu-nos al nostre nou canal de comunicació al Whatsapp.

Enllaç al formulari d’inscripció i consentiment per formar part del grup de difusió de Whatsapp de L’APNAE: Clica aquí