Logo png
ASSOCIACIÓ D'AMICS DEL PARC NATURAL
DELS AIGUAMOLLS DE L'EMPORDÀ

Cerca al web

Subscriu-te

Uneix-te a nosaltres

El Bruel

Els projectes

Col·laboradors

logo mussapLogoCastellMar webLogo-GM-PLA webtargeta4BR

ajutnament de castello empuries2

Aquesta web utilitza galetes per a gestionar l'autenticació, navegació i altres funcions. Si continues navegant n'acceptes el seu ús

Més informació

Accepto

Podeu clicar la imatge, on trobareu un resum de les activitats d'aquest any. Si premeu els títols anireu directament als continguts relacionats que han anat apareixent a la nostra plana web al llarg de l'any. Feu-hi una ullada.

RESUM

El dissabte 1 de juliol l'APNAE va tenir el plaer de fer la presentació de dos llibres els autors dels quals estan històricament vinculats a l'entitat. Es tracta de "Pedals i plomes" de Ponç Feliu i de "Esnòrquel, 20 rutes per la Costa Brava" de Miquel Àngel Pérez de Gregorio i Carles Roqué.
 
La presentació fou a càrrec de Joan Morales, vice-president de l'entitat, i la trentena d'assistents varen gaudir d'una amena exposició dels ponents que els motivà encara més en la lectura d'aquestes dues obres del tot recomanables per a qualsevol persona interessada en el nostre entorn i en com gaudir-ne sense necessitat de fer grans desplaçaments.
 
IMG 0074
Fotografia: Joan Morales (albellus.m) 

Ja tenim data per aquest curs tan esperat. Un curs impartit pels especialistes en rapinyaires Àlex Ollé i en Fran Trabalon, que recentment han publicat el llibre "Guia de Rapinyaires de Catalunya". 

Serà un curs teòric i pràctic que es realitzarà al Càmping Castell Mar al Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà. El curs està adreçat tant a aquelles persones que volen aprendre a identificar els rapinyaires diürns, com per observadors experimentats que volen augmentar els seus coneixements en datat i sexat.

Tota la informació al cartell.

cartell rapis

Aquesta setmana els responsables del Projecte Òliba hem anat a fer el seguiment de primavera de les caixes niu que tenim penjades en diferents punts del Parc Natural. En total hem trobat 5 caixes nius ocupades, 4 de les quals amb polls d'òliba al seu interior.

proj o1

proj o 2

Fotografies: APNAE

Com cada any i des de fa 7 anys, l'APNAE col·labora en la jornada d'anellmant de cigonyes de Peralada, organitzada pel Grup Peralada emmarcat dins la Setmana de la Natura, duta a terme pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i la Xarxa del Voluntariat Ambiental (representada per la nostra entitat). En aquest acte participen centenars d'escolars, i una desena de voluntaris que expliquen el perquè de l'anellament dels pollets, per tal del seguiment científic des de reintroducció de 30 pollets ja fa més de 20 anys. 

Enllaç a l'EMPORDÀ.info

Fotografies EMPORDÀ.info

Grup P2

Contacta'ns:
email: apnae@apnae.org

Per telèfon de dimarts a divendres de 9:00 a 15:00 al 972 454 672