Des del 2022, l’APNAE, Associació dels Amics dels Aiguamolls de l’Empordà, és la coordinadora del voluntariat del Centre de Fauna dels Aiguamolls de l’Empordà (CFAE). El CFAE és un centre que, malgrat que és de dimensions mitjanes, a l’estiu té un considerable increment d’ingressos de fauna per diferents motius.

Si vols presentar una sol·licitud per fer voluntariat i tasques de Suport a l’equip de veterinaris i professionals del Centre durant la campanya d’estiu pots fer-ho tal com t’indiquem: 

1. Omple el formulari de sol·licitud 

2. Presenta la documentació de la teva candidatura

 

El termini per a la presentació de candidatures s’obrirà de l’1 de març al 14 d’abril de 2024 ambdós inclosos.

Avís: Cal tenir en compte que omplir el formulari no implica obligatòriament formar part directament del voluntariat.

 

TOT SEGUIT ET DONEM MÉS DETALLS

Necessitem saber les teves dades bàsiques (com nom, cognom, correu electrònic, telèfon, etc.) per això el primer és que ens enviïs el formulari de sol·licitud. 

 ➡ Formulari de sol·licitud

Per valorar millor la teva candidatura entre les moltes que es reben, volem tenir més informació sobre el teu perfil, les teves motivacions i les expectatives que tens. Per això cal que presentis ella documentació obligatòria següent enviant un correu a apnae@apnae.org:

 ➡ Carta de motivació
 ➡ Currículum actualitzat
 ➡ Carta de recomanació o d’aval

 ET DONEM MÉS INFORMACIÓ SOBRE ELS DRETS I DEURES DEL VOLUNTARIAT 

Quan un voluntari o voluntària s’incorpora se signa un full de compromís en el qual es recullen els drets i deures d’ambdues parts. Et 

 ➡ Full de Compromís de Voluntariat (model)