Benvolguts socis,

La Covid 19 persisteix i un principi de prudència, que estem segurs que comprendreu, ens ha portat decidir  suspendre definitivament la festa del Dia del Soci d’aquest 2020, així com la sortida de descoberta que havíem de celebrar aquest mes.

Així, us comuniquem que queden suspeses aquestes activitats: 

  • Festa del Dia del Soci prevista per al 20 de setembre
  • Sortida de descoberta del dia 27 de setembre

Però això no vol dir que l’APNAE estigui aturada! Anem realitzant aquelles tasques que la situació ens permet, com aneu sabent pels nostres comunicats.

I el que no hem deixat de fer és tenir preparat l’obsequi de record que cada any preparem per a la nostra jornada dels amics del parc. Ho podreu comprovar a la imatge que acompanya aquest escrit. El protagonista d’enguany és el bitó, magníficament reproduït en un treball de gran qualitat, com ens té acostumats, l’amic Sergi Ricart.

A partir de l’1 d’octubre, en què la secretaria de l’APNAE reprendrà el seu horari habitual (de dimarts  a divendres, de 9:00 a 15:00 ) els socis que ho desitgin poden passar  a recollir la mètopa de record.

Aquells que no els sigui possible, podran recollir-la a l’assemblea de l’entitat que esperem poder celebrar el mes de gener o un xic més entrat l’any 2021, quan les circumstàncies ens ho permetin.

Igualment, a la propera assemblea farem lliurament del pin que en dona fe, als socis que enguany celebren els 25 anys a l’entitat.

Res més de moment. El Parc continua allà on sempre. Ara en plena temporada de migració. Us convidem com sempre a gaudir-lo, passejant, observant.

Fins aviat!

Com sempre, podeu contactar amb nosaltres a través de correu electrònic (apnae@apnae.org) o per telèfon (972454672)