Pel proper Cap de setmana dels amics dels Aiguamolls anunciem dues conferències pel dissabte 29 de maig a les 19h, al convent Santa Clara de Castelló d’Empúries. La primera anirà a càrrec d’en Jean-François Noblet, en la qual parlarà del seu darrer llibre “Agir pour la biodiversité tout autor de vous”. L’altra, de la mà dels amics del Grup d’Anellament de Calldetenes-Osona (Joan Aymerich) i de l’Iinstitut Català d’Ornitologia (Oriol Clarabuch), ens explicaran com s’ha de fer per seguir les cigonyes anellades amb anelles de lectura a distància, amb exemples de grans troballes fetes.

Tot seguit, a les 21:30 hores està previst el sopar de cloenda del Curs d’iniciació a l’Ornitologia al Càmping Castell Mar, el qual està obert a tothom, amb reserva prèvia.

El diumenge 30 tenim previst retrobar-nos a les 14h, en un dinar al Càmping Castell Mar, en el qual podrem recollir el trepitjapapers del 2021 i també el d’anys anteriors. A més es farà el lliurament dels pins de reconeixement a aquelles persones que han complert els 25 anys com a socis de l’APNAE.

A continuació us deixem tot el programa.

Fotografia: Joan Morales