A continuació us mostrem informació dels propers censos d’ocells previstos al llarg del mes de gener per si us hi voleu apuntar. Us hi esperem!

Divendres 17 de gener de 2020. CENS D’AJOCADORS D’OCELLS AQUÀTICS COMARCAL

Descripció: Durant el gener a tot Catalunya es realitza  el cens d’ocells aquàtics hivernants. Algunes de les espècies d’ocells que s’han de censar, s’ajunten al vespre per crear ajocadors i passar la nit agrupats. L’objectiu d’aquest cens és fer el recompte d’aquests ajocadors de  cobs marins, esplugabous, arpelles… que hi ha a la comarca.
Horari:  16 h. al Cortalet, centre d’informació del PNAE.
Activitat gratuïta i oberta a tothom. Els interessats cal apuntar-se al  telèfon   972 454 672 o  apnae@apnae.org, abans del  dia 15 de gener  per tal de planificar el cens.

Dissabte 18 de gener de 2020. CENS D’OCELLS HIVERNANTS AQUÀTICS COMARCAL

Descripció: Durant el gener a tot Catalunya es realitza  el cens d’ocells aquàtics hivernants. dapoxetina. A la comarca aquest cens es  realitza  en diferents zones protegides, i un any més es volen censar altres indrets d’interès, com rius,  rieres, basses … de la comarca amb l’ajuda de voluntaris i així obtenir més dades comarcals de la hivernada  d’aquest ocells.
Horari:  a partir de 8h, el lloc es concretarà uns dies abans.
Activitat gratuïta i oberta a   tothom, cal tenir un mínim de coneixement en identificació d’ocells per participar. Els interessats cal apuntar-se als telèfons   972 670 531, 972 454 672   o  iaeden@iaeden.cat , apnae@apnae.org  abans del  dia 16 de gener  per tal de planificar el cens.

Dissabte 11 de gener de 2020. Xè CENS DE DUC AL PARC NATURAL DEL CAP DE CREUS

Descripció: Un any més es repeteix el cens de duc al Parc Natural del Cap de Creus
Horari:  15.30h. a l’aparcament del CAT de Vilajuïga.
Agrairem que totes les persones interessades s’apuntin enviant un correu electrònic a pncapcreus@gencat.cat o trucant al 972 19 31 91 per avisar-los en el cas que no es pogués fer.