Diferents entitats organitzen el 1r Congrés d’Ornitologia de les Terres de Parla Catalana (COTPC), que tindrà lloc els dies 12, 13 i 14 d’octubre d’enguany a Barcelona.

El congrés té com a finalitat presentar la feina i les activitats que estan duent a terme els grups ornitològics, investigadors i entitats arreu del territori de l’àmbit lingüístic i cultural del català que, a més dels lligams humans, té una configuració geogràfica que ens permet gaudir d’una fauna ornitològica rica i variada que sens dubte farà que sigui molt interessant compartir experiències.

Al congrés hi pot assistir qualsevol persona que tingui interès en l’ornitologia i us encoratgem a que si feu activitats individualment o col·lectivament en el camp de l’ornitologia, siguin d’investigació, divulgació o de qualsevol altre àmbit, ho presenteu al congrés. Amb la inscripció podeu comunicar fins a dues contribucions en diferents modalitats (ponència de 10 minuts, pòster físic o pòster digital).

Les inscripcions per assistir ja estan obertes i el 31 de març s’obre el període de tramesa de contribucions (en forma d’abstract o resum). Els socis de l’ICO, així com els de les altres entitats organitzadores, podeu gaudir d’un descompte. Trobareu tota la informació sobre el congrés al web www.cotpc2018.org.

RECORDEU QUE TENIU FINS EL 15 DE JULIOL PER ENVIAR CONTRIBUCIONS

L’APNAE és entitat col·laboradora.